marți, 14 iulie 2009

"The Splatter" va ajunge in catalog!!

"The Splatter" va ajunge in catalog luna viitoare in urma unor voturi!!! Deci luna viitoare va veti putea bucura de acest tricou minunat care si mie mi-a placut in mod deosebit. Iata imaginea!

Pinguinii in jurul lumii!

PINGUINII IN JURUL LUMII este un "proiect: in care diferiti pinguini de plus apar in diferite locuri ale lumii. Cateva poze v-i le prezentam mai jos!












Au inceput repetitiile pentru MUSIC JAM!

Astazi am intrat pe Club Penguin si nu mi-a venit sa cred ceea ce am vazut. Pinguinii din trupe repeta pentru Music Jam!! O sa fie un adevarat festival. Editia 2009 va avea loc in data de 17 iulie, adica peste 3 zile! NU RATATI SANSA UNICA! Veti fi rasplatiti si cu un cadou!

luni, 13 iulie 2009

Petrecere in cinstea FORUM-ULUI CPR!

In data de 16 iulie 2009 va avea loc o petrecere in cinstea noului forum Club Penguin Romania!! Petrecerea va avea loc in serverul TOBOGGAN iar daca va fi FULL o sa ne intalnim pe serverul WHITE OUT! O sa ne vedem in data de 16.07.2009, la ora 12:00 in PIZZERIE. Eu voi puen intrebarea "Wanna be friends?" si voi sa raspundeti cu "Yes". Atunci voi sti ca voi sunteti pentru petrecere! Numele meu este "Pinguegras" si sunt de culoare galbena, cu o geanta albastra si o baratara, asa ca me veti gasi usor. O sa petrecem pana la ora 14:00. O sa facem poze si o sa ne distram super. La final vreau sa imi spuneti pe forum cum vi sa parut petrecerea. SPER SA VA PLACA!!

Aceasta petrecere va fi lansarea oficiala a FORUM-ULUI Club Penguin Romania!

DETALII SI DISCUTII PE FORUM PE TEMA ACESTEI PETRECERI!
http://clubpenguinromania.myforum.ro/

Initial petrecerea trebuia sa aiba loc pe 17.07.2009 dar din cazua MUSICJAM-ului nu o sa putem! Deci in 16.07.2009 o vom tine!

PROMOVAREA FORUMULUI NOSTRU!

Ne-am facut forum! Nu este chiar foarte reusit din prima zi dar incercam sa ne iasa cat mai bine. Orice intreabre pe care vreti sa ne-o adresati mai bine o scrieti pe forum iar noi in cel mai scurt timp posibil va vom raspunde.

Forumul nostru este: http://clubpenguinromania.myforum.ro/

Sper sa va placa, iar daca credeti ca ar trebui sa schimbam ceva va rog sa ne spuneti. Orice parere este bine venita!

Avem nevoie de cineva care sa se ocupe de forum. Va rog, daca sunteti dispusi sa ne ajutati sunteti bine veniti. Va vom da toate datele forumului si sper sa va descuracti. Daca va intereseaza trimiteti-ne un mail pe adresa penguinromania@yahoo.com

vineri, 10 iulie 2009

Petrecerea a luat sfarsit!


Petrecerea organizata de noi, ca cel mai bun dansator, a luat sfarsit! Sper ca va placut mult. Petrecerea a avut loc in NightClub, iar toti penguinii au damsat in continuu. La final, cel mai bun dansator si cel mai activ a fost ales. Acesta a fost: JazzyPeng24!!!!! Ne-am facut prieteni noi, cu care ne-am distrat toata seara. Speram ca o sa mai particpati la concursurile noastre! Va asteptam in continuare!

ULTIMA ORA: Un background pentru non-mebrii

Ca sa faci rost de un nou background pentru non-mebrii du-te in The Stage. Intra pe catalogul de costume de detectiv, la ultima pagina, si trage textul. Vei gasi un super background care s-a dat si anul trecut. Sper sa va fiu de ajutor!

Player-ul meu-Cooookiechan


Acesta este player-ul meu! Nu sunt membru si nu o sa fiu. Sper sa va placa. Este cam simplut.

NOUL ZIAR A APARUT!


Noul ziar a aparut! Ca sa nu mai pun imaginile am sa scriu doar titlurile stirilor.

In prima stire ne este spus faptul ca MUSICJAM va incepe pe 17 iulie si se va termina pe 26 iulie. Este un eveniment foarte mult asteptat pentru ca anul trecut s-a dat un tricou cu Music Jam pentru non-membrii. Asa ca merita sa mergeti!

In a doua stire ne este laudat Senseiul pentru ca s-a distrat foarte bine cu Elevii lui, desi multa lume se plange ca a stat prea putine zile iar camerele erau mereu full. In ziar puteti sa gasiti si un interviu luat lui Sensei.

In a treia stire ne este prezentat RUBY AT THE RUBY care va incepe din nou in The Stage. NU uitati sa mergeti la postul de pe blogul nostru in care v-i se prezinta cum puteti sa faceti rost de pinul ascuns.

In a patra stire n-i se spune ca melodiia din THE RUBY AT THE RUBY va tine din data de 10 iulie pana in 13 august. NU O RATATI! Se pare ca va tine multe zile.

In a cincea stire din ziar n-i se aduce la cunostinta ca a aparut noul CATALOG DE IGLOO-uri. El va tine din data de 17 iulie pana in data de 20 august. Zvonurile spun ca noile igloo-uri vor fi pe tema desco, datora MUSICJAM-ului.

Acestea sunt toate stirile. In ziar sunt si jocuri, asa ca NU il RATATI!

Uneltele pentru MUSICJAM 2009

Deja in Club Penguin s-au instalat uneltele pentru MUSICJAM 2009 care va avea loc intredata de 17-26 iulie. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca la unele camere, deja muncitorii au lucrat mult.












RUBY AND THE RUBY



Intrati ca sa vedeti mai multe. Vreau sa va tin in suspans :)

Nebunie in The Stage


Acum, ca s-a schimbat The Stage, camera este complet full. Toata lumea intreaba inebunita de rubin. Trebuie sa recunoastem ca camera arata foarte cool.

Playe-rul meu-Pinguegras


Sper sa va placa playerul meu. Nu sunt membru si nici nu cred ca voi deveni vreodata. Sper sa va placa.


Cum sa gasiti rubinul ascuns in The Stage?

Ca sa gasesti rubinul urmeaza-mi pasii:
1.Du-te in The Stage
2.Apasa pe sertar
3.Apasa pe cosul de gunoi
4.Apasa pe carte
5.Apasa pe flori
6.Apasa pe tablou
7.Apasa pe seif

Cand vei apasa pe seif rubinul va aparea. Succes! Ca sa te descurci mai bine, ar trebui sa dai click pe imagine. Ea iti va arata pasii pe care trebuie sa ii parcurgi ca sa ajungi la rubin.

luni, 6 iulie 2009

NOUL CATALOG de haine!


Noul catalog a aparut! Tema lui este disco si muzica ceea ce din nou duce la MUSICJAM care va avea loc intre periodata 17-26 iulie. Au aparut tinute noi foarte frumoase, pe stil rock, pentru femei rochii cu un design super cool. Au aparut in sfarsit si mult asteptatele chitari, coafurile cool, si tricouri marfa! Bine inteles si o noua coperta care sa ne arate cat de cool sunt hainele din noul catalog. Din pacate, toate aceste tinute sunt numai pentru MEMBRII. Dar daca esti membru nu mai sta pe ganduri si cumparati cea mai cool tinuta de vara. Cateva modele puteti sa vedeti si in pozele de mai jos.

A avut loc un super concert!


A avut loc un super concert u echipa portocalie. Concertul a avut loc in serverul Mammoth. O multime de pinguini cu tot felul de instrumente (chitari, tube etc.) Concertul a avut loc in camera Lighthouse si a strans o multime de oameni dupa cum vedeti in poza.

CUM SA DEVII AGENT SECRET?

Este foarte usor sa devii Agent Secret. Trebuie sa ai 30 de zile pentru a deveni agent. Dupa ce 0 sa ai 30 de zile, da clik pe butonul din coltul din dreapta al paginii. O sa vedeti poza mai jos a semnului. Dati click pe ea, si raspundeti la niste intrebari simple. Iata raspunsurile in ordine lor, dupa intrebare:

1.honest
2.being rude
3.report the people
4.tell anyone your adress
5.i wanna keep club penguin a safe place
6.i wanna help other penguins
acestea sunt raspunsurile!

Dupa ce raspunzi la intrebari corect, vei primi u "Spy Phone" care te va ajuta sa te teleportezi. El va aparea in stanga jos. Daca veti apasa pe telefon, va aparea imaginea lui marita. Daca da-ti click pe "Visit HQ" te va duce direct in camera secreta a agentilor secreti. In camera aceea poti sa iti indeplinesti misiunile agentilor secreti pentru a tine Clubul Penguin in siguranta. Misiunile vor fi puse cu tutorialul lor. Iata un videa care cred ca va ajuta. Gasiti intrebarile cu raspunsuri si in ziar!


Cum sa devii NINJA?


Este foarte usor ca sa devii NINJA. Urmeaza-mi pasii si vei reusii.

1. Du-te in DOJO.
2. Du-te la Sensei
3. Vorbeste cu el!
4. Urmeaza sfaturi si instructiunile date de el.
5. Dupa ce ai terminat conversatia apasa butonul "Earn your belts" sau mergi la una din cele 4 saltele amenajate (Mai bine intrati pe Earn your belts pentru ca asa veti putea obtine mai repde centurile)
6.Dupa ce ai castigat de mai multe ori, castigi centurile. Mai jos o sa vedeti legenda centurilor si centurile pe care trebuie sa le castigati pana sa ajungeti la cea neagra si sa deveniti NINJA.

REGULI DE BAZA:

In competitie trebuie sa stiti cateva reguli de baza. Acestea sunt:

1. Apa bate Focul
2. Focul bate Gheata
3. Gheata bate Apa

CUM SA CASTIGI:

Daca ai castigat cu acelasi element rundele dintr-o partida dar cu aceeasi culoare NU vei castiga.

EXEMPLU: Jucator: Foc galben-Foc Galben-Fac galben-NU CASTIGA!

EXEMPLU: Jucatori: Foc galben, Foc rosu, Foc mov- CASTIGA!



CUM SA CASTIGI CENTURI:

Ca sa fii ninja trebuie sa castigi in medie 88 de meciuri.

Centura alba: 5 meciuri castigate
Centura galbena: 13 meciuri castigate
Centura portocalie: 21 meciuri castigate
Centura verde: 30 meciuri castigate
Centura albastra: 40 meciuri castigate
Centura rosie: 52 meciuri castigate
Centura mov: 64 meciuri castigate
Centura maro: 76 meciuri castigate
Centura neagra: 88 meciuri castigate

LEGENDA CENTURILOR:






CUM SA IL BATI PE SENSEI:



Dupa ce ai castigat centura neagra poti sa il bati pe Sensei si sa devii ninja. Trebuie sa te duci la butonul "Challenge Sensei" si sa te joci de mai multe ori cu Senseiul. Sunt mari sansele ca el sa te bata prima oara dar nu iti pierde speranta. Daca joci de mai multe ori devine mai slab si il bati cu siguranta. Dupa ce l-ai invins el te va felicita si iti va darui o bandana neagra de pus pe fata. Atunci ai devenit NINJA. Ai acces la camera Ninja Hideout de atunci. Acolo vei gasi si un catalog de membrii pentru NINJA.



MULT NOROC!

Coduri CARTI Club Penguin

Ultimate Official Guide To Club Penguin:
* Page 9- Sometimes* Page 35- Misses* Page 38- Scavenger* Page 40- Examples* Page 62- Picture* Page 63- How* Page 64- Fishing* Page 65- Storage* Page 71- Seats* Page 71- Musical* Page 73- Search* Page 75- Tossing* Page 77- Buying* Page 101- Donated* Page 117- Jerseys* Page 118- Squads* Page 140- Breeze* Page 141- Combined* Page 143- Secret* Page 155- Queen* Page 156- Small* Page 169- Start* Page 171- Annual* Page 175- Crown* Page 176- Item* Page 179- Penguins* Page 182- Actions

Club Penguin Stowaway:
* Page 6- Mysterious* Page 40- Waterfall* Page 52- Deck* Page 80- Penguin

The Inventor’s Apprentice
Q: What word is on page 5, 5 words from the left on line 10?A: Good
Secret Agent Handbook
Q: What word is on page 5, 6 words from the left on line 9?A: Give
Q: What word is on page 5, 3 words from the left on line 5?A: Fashions
Q: What word is on page 5, 4 words from the left on line 18?A: Decides
Q: What word is on page 5, 4 words from the left on line 2?A: Matter

Secret Agent Handbook
Q: What word is on page 5, 6 words from the left on line 9?A: Give
Q: What word is on page 5, 3 words from the left on line 5?A: Fashions
Q: What word is on page 5, 4 words from the left on line 18?A: Decides
Q: What word is on page 5, 4 words from the left on line 2?A: Matter

Sensei nu mai este la fel de bun!



Dupa cum o sa vedeti si in poze Sensei nu mai este la fel de bun ca inainte. Aveti toate sansele sa il bateti. Trebuie doar sa jucati de mai multe ori si el va deveni mai slab. Daca il invingeti aveti acces la camera Ninja Hideout si primit o bereta neagra pentru ochi. Puteti sa intrati in camera Ninja Hideout numai daca ai toate centurile castigate. NOROC IN CONTINUARE!

Noi background-uri

Pe Club Penguin au aparut noi backgrounduri foarte interesante. Le puteti vedea mai jos. Acestea se afla in Gift Shop in catalogul din coltul paginii si sunt acesibile pentru membrii cat si pentru con-membrii. TOATA LUMEA LE POATE CUMPARA! Fiecare costa 60 coins. Tema lor este disco, aceasta reprezentand fetivalul ce va avea loc pe 17-26 iulie adica MUSICJAM!

ULTIMA ORA: Perioada in care trebuia sa il intalniti pe Sensei a expirat.


Periodata in care il puteati intalni pe Sensei resprectiv 3-5 iulie, a expirat. Astazi, 06.07.2009, camera Ninja Hideout era goala, nu mai asteptau pinguini la usa ca sa poata intra, nimeni nu mai intreba de Sensei si era o atmosfera foarte linistita. Se pare ca lumea l-a uitat repede pe Sensei.



duminică, 5 iulie 2009

Sensei va aparea in camera secreta din DOJO!

Senseiul va aparea in perioadat 3-5 iulie in camera Ninja Hideout. Se zvoneste ca va aparea in fiecare server. Are propriul sau player. Il puteti vedea in partea stanga. El va oferi un background cu autograful lui, daca il intalniti. In doar 2 zile nu cred ca multa lume il va vedea. Voi ce credeti? Sincer sa fiu nu l-am vazut! In aceste 2 zile, in Ninja Hideout a aparut numai intreabrea "Where is Sensei?" sau"SENSEI COME HERE". Toti pinguinii au fost entuziasmati de ideea ca s-ar putea intalni cu sensei doar o data in viata. Daca lati vazut va rog sa scrieti in ce server l-ati intalnit. .

Un nou ecran de inceput!


Pana in data de 26 iulie va exista acest nou background dat de Club Penguin. El vrea sa reprezinte cea mai mare petrecere a anului, si anume Music Jam care va avea loc din data de 17 iulie pana in data de 26 iulie. Doar membrii pot participa la acest festival care are loc numai odata pe an pe baza unui permis VIP. Noul ecran contine si o melodie rock care simbolizeaza festivalul. Daca sunteti membrii nu il ratati!


Club Penguin Romania

Club Penguin Romania (CPR) este un club dedicat in totalitate Clubului Penguinilor. Puteti afla noi informatii despre club, puteti accesa coduri sau participa la petrecerile organizate de noi pe Club Penguin. Daca aveti informatii noi n-i le puteti trimite pe adresa penguinromania@yahoo.com sau puteti adauga adresa de messinger penguinromania Daca aduceti clubului nostru cel putin 5 informatii deveniti automat membru oficial al Clubului Penguin Romania. Daca vreti sa deveniti membru trebuie doar sa participati la petrecerile organizate de noi si sa va dati numele pinguinului dumneavoastra pentru a va putea identifica. Daca vreti sa deveniti membrii trebuie doar sa ne spuneti acest lucru si sa ne dati numele pinguinului dumneavoastra si veti deveni membru oficial.

Va multumeste echipa,
Club Penguin Romania!